Dämmklinker heeft zich aangesloten bij Stichting KGS

KGS is een kenniscentrum voor ondernemers die zich bezighouden met het isoleren van buitengevels door middel van steenstrips. 

Bedrijven die zijn gespecialiseerd in het isoleren van buitengevels, luchtdicht bouwen en verlijmen van steenstrips zijn welkom als lid. Daarnaast is KGS een keurmerk voor klanten van deze bedrijven. De KGS-leden zorgen voor goed en duurzaam geïsoleerde buitengevels. Zodat wonen, werken en verblijven voor KGS-klanten altijd comfortabel is.

Voor woning- en gebouweigenaren is KGS een kwaliteitskeurmerk. Alle bedrijven die bij KGS zijn aangesloten voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Het zijn betrouwbare vaklieden en specialisten die op deskundige wijze hun werk uitvoeren. Duidelijke informatie, deskundig advies en goede kwaliteit behoren tot de zekerheden van KGS.

De aansluiting bij KGS geeft ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het Gevel Garantieplan. Een verzekering die de schade dekt wanneer er verborgen gebreken optreden aan gevelisolatie of pleisterwerk!

Het Gevel garantieplan is een verzekering die af te sluiten is voor buiten/binnen gevelisolatie met stucwerk, steen-strips of ongeisoleerde mortel systemen. Dit kan op nieuw en verbouw, onderhoud en renovatie. Met deze verzekering bent u verzekerd voor 10 jaar en bij isolatie met steenstrippen tot 30 jaar!

Wat is er verzekerd

Het advies, systeem en de applicatie is verzekerd. Wanneer er schade optreedt aan het systeem als gevolg van verborgen gebreken aan gevelisolatie of pleisterwerk, vallen deze onder de garantie. Daarnaast zijn ook de rand producten verzekerd wanneer deze zijn meegenomen in de aanneemsom.

Voordelen

  • Vermindering faalkosten
  • Geeft inzicht in verkregen opdracht
  • Ondersteuning op locatie door onafhankelijk adviesbureau.
  • Advies in detaillering, verwerkingsrichtlijnen en ondergrond.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *