Wat hebben wij een fantastische bouwbeurs mogen beleven. Van het moment dat de bouwbeurs haar deuren open was onze stand gevuld met woningbouw verenigingen, architecten. Vastgoedeigenaren, bouwbedrijven en andere belangstellenden. De vraagstukken en uitdagingen rond de energetische transitie van bestaand vastgoed leverden vele interessante gesprekken op van waaruit mooie samenwerkingen gaan ontstaan. Ook de door ons gepresenteerde combinatie van isolatie met zichtbeton en of steenstrippen mocht op veel belangstelling rekenen.

Onze partner en medestandhouder Prefakz heeft ook een buitengewoon drukke en succesvolle week achter de rug waaruit het potentieel van dit mooie bedrijf nogmaals bevestigd werd.

Op onze stand heeft U tevens kennis mogen maken met de ontwikkeling welke Prefakz en SmartWallInsulations tezamen op de markt zullen gaan brengen, de geïntegreerde, geprefabriceerde wand samengesteld uit kalkzandsteen, isolatie en keramische steen strippen. Wij zijn verheugd U te mogen vertellen dat wij, afgelopen week,  de eerste opdracht hiertoe hebben ontvangen.

Omdat vele van U ons hebben verzocht om de  informatie en brochures digitaal aan te reiken vind u in deze nieuwsbrief de linken naar de diverse brochures. Voor verdere informatie verwijzen wij U naar onze websites.

Deze week gaan wij beginnen met het plannen van de vele afspraken.

Heeft U vragen of wilt U een afspraak dan bent U van harte welkom contact met ons op te nemen.

Tot slot willen wij U bedanken voor de overweldigende belangstelling.