Partners van SWI

Co-makers en preferred suppliers

SWI werkt met co-makers en preferred suppliers teneinde een uitmuntende prestatie met elkaar te realiseren.

ProjectenSysteem

Stichting Gevelgarantie

De Stichting Gevelgarantie biedt financiële en bouwtechnische zekerheid voor het product gevelisolatie door uitgebreide kwaliteitszorg te koppelen aan een garantieverzekering.

Mocht er binnen de garantietermijn schade optreden aan gevelisolatieprojecten die onder haar garantieregeling vallen, dan zorgt Stichting Gevelgarantie voor herstel van de schade of voor vervanging. 

Logo Baksteen Holland

Baksteen Holland….

Baksteen Holland, een onafhankelijke en zelfstandige onderneming, is mede door kennisoverdracht al jaren een sterke partner in de afzet van hoogwaardige keramische bouwproducten  zoals gevelstenen, dakpannen, binnenmuurstenen en straatstenen.

Baksteen Holland West biedt, in combinatie met onze vakkennis, flexibiliteit, korte lijnen en samenwerking met onze gerenommeerde partners, een optimale voorbereiding en begeleiding voor alle bouwprojecten.

Dämmklinker….

Al meer dan 30 jaar hecht Dämmklinker de grootste waarde aan de beste kwaliteit. Wij realiseren met keramiek bijna onbeperkte ontwerpmogelijkheden voor eigenaren van gebouwen, architecten en applicateurs. In de afgelopen 15 jaar is Dämmklinker verwerkt aan meer dan 2 miljoen m2 gevels!

Logo Dämmklinker
Logo Baksteen Holland

HTS Gevelwerken:

specialist in gevelbekleding in alle soorten, maten en materialen.

HTS Gevelwerken levert, plaatst en bekleedt  iedere gevel met vrijwel elk gewenst materiaal. Wij lijmen, schroeven en bevestigen de gevelelementen indien gewenst onzichtbaar aan de ondergrond en werken met gangbare maar ook met nieuwe en unieke gevelsystemen.  Wij zijn specialist in de montage van Thermosteen. Onze ruime ervaring op het gebied van verlijming van
gevelbekledingsmateriaal geeft u zekerheid. Wij werken volgens de specificaties van het materiaal en garanderen hoogwaardige kwaliteit.

 

PREFAKZ

Uniek nieuw systeem waarbij prefab bouwen gecombineerd wordt met de voordelen van kalkzandsteen. Bouwen gaat veel sneller, veiliger en georganiseerd en daarnaast zijn er minder afvalkosten en algemene kosten.

 

Logo Iso-Team Bocholt

Iso-Team Bocholt….

Iso-Team Bocholt is al meer dan 15 jaar één van de belangrijkste co-makers van Dämmklinker. Ook in Nederland heeft Iso Team al meerdere projecten als applicateur gerealiseerd.

Voor de Nederlandse markt is Marcel van der Linden een vertrouwd gezicht.

Logo Iso-Team Bocholt