Duinroosstraat Den Helder

 

Vijf flats aan de Duinroosstraat in Den Helder voorzien wij van een prachtige nieuwe schil. 

Opdrachtgever: Woningstichting Den Helder/Helder Vastgoed
Architect: Kokon Architectuur & Stedenbouw
Realisatie: Van Wijnen

Over dit project

Helder Vastgoed bv gaat vijf flatblokken met in totaal 90 woningen aan de Duinroosstraat toekomstbestendig maken en verhoogt daarmee de duurzaamheid en het wooncomfort. Voor de werkzaamheden wordt geen huurverhoging in rekening gebracht.

Minder energiekosten door duurzame woning

Zij werken er naar toe dat alle huurwoningen in 2050 Co2 neutraal zijn. Dit houdt in dat het energieverbruik terug moet worden gebracht. Dit  wordt gerealiseerd door woningen optimaal te isoleren en gebruik te maken van zonnepanelen en warmtepompen. Naast een duurzamere woning zorgen deze aanpassingen ook voor lagere energiekosten.

Moderniseren uiterlijk flat en vergroten wooncomfort

Gelijktijdig met de verduurzamingswerkzaamheden krijgen de vijf flats een nieuw fris uiterlijk door het toepassen van steenstrips en het aanbrengen van nieuwe plafonds. 

 

Fris en modern ontwerp

Het ontwerp is van Kokon Architectuur en Stedenbouw. Door gebruik te maken van diverse kleurschakeringen en uitdagende patronen krijgen de flatblokken een moderne en frisse uitstraling. 

 

Voor het aanbrengen van de steenstrippen is SWI benaderd. Een uitdagende opdracht voor onze mannen. Zij werken met veel enthousiasme aan dit project. Een project waar ze trots op zijn. 

De eerste van vijf flats is inmiddels helemaal klaar en van alle kanten horen we dat het resultaat prachtig is. 

 

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *